Scroll to top

webinar Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ
πλατφόρμα myDATA
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις νέες εξελίξεις καθώς και τις ενέργειες συμμόρφωσης και της δικής σας επιχείρησης με τις απαιτήσεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων. WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Μάθετε τον τρόπο ορθής διαβίβασης και διαχείρισης των δεδομένων στην πλατφόρμα myDΑΤΑ, βάσει της απόφασης Α. 1138/2020.
NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Αναπτύξτε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, μάθετε να διαχειρίζεστε τις συγκρουσιακές καταστάσεις και εισπράξτε τις οφειλές σας χωρίς να διαταράσσετε τις σχέσεις σας! Εισπράξτε υπόλοιπα
χωρίς να χαλάτε σχέσεις
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Soft1 Σχεδιασμός Φορμών Εκτύπωσης & Ετικετών

Soft1 Σχεδιασμός Φορμών Εκτύπωσης & ΕτικετώνΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τη λειτουργία και τις δυνατότητες του εσωτερικού εργαλείου σχεδιασμού φορμών εκτύπωσης του Soft1, καθώς και να εξηγήσει με παραδείγματα τον τρόπο σχεδιασμού τους.

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

To παρόν webinar, παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε (myData) μέσω των κυκλωμάτων της Γενικής Λογιστικής και των Εσόδων Εξόδων της εφαρμογής Soft1. Ένα webinar, ειδικά σχεδιασμένο για λογιστές και λογιστικά γραφεία.

School of Management Essentials

School of Management EssentialsΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Webinar

Το School of Management Essentials αποτελεί ένα πρωτοπόρο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετικών Δεξιοτήτων, το οποίο έχει τη μορφή workshop και βοηθά τους συμμετέχοντες να ενισχύσουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, καθώς και τις τεχνικές διοίκησης. Μέσα από μια διαδραστική συμμετοχή, τα στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες πρακτικές για την κινητοποίηση, την ενθάρρυνση και την έμπνευση των μελών της ομάδας τους, προκειμένου να πετύχουν τους σημαντικούς στόχους του οργανισμού, ανακαλύπτοντας παράλληλα νέους τρόπους σκέψης

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Microsoft Power BI Data Analyst

Microsoft Power BI Data AnalystΝΕΟ

Webinar

Παρακολουθείστε το σεμινάριο και εξοικειωθείτε με μεθόδους και βέλτιστες πρακτικές για την μοντελοποίηση, την απεικόνιση και την ανάλυση δεδομένων με το Microsoft Power BI. Αποκτήστε, μετά από εξετάσεις, τη διεθνή πιστοποίηση «Microsoft Power BI Data Analyst”.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Microsoft PowerPoint Advanced για Στελέχη Επιχειρήσεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων. Μάθετε πως να δημιουργείτε σύνθετες παρουσιάσεις και αξιοποιήστε τις λειτουργικές δυνατότητες του εργαλείου Microsoft PowerPoint.

Εισπράξτε υπόλοιπα χωρίς να χαλάτε σχέσειςΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αναμένεται
Αθήνα
Περιγραφή

Μια από τις βασικότερες λειτουργίες της επιχείρησης, ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι η είσπραξη των οφειλών της. Προκειμένου μια εταιρεία να πετύχει στους στόχους της, είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις κατάλληλες τεχνικές και να προετοιμάσει τη διαπραγματευτική της θέση έναντι των οφειλετών της.

Microsoft Excel Advanced | Formulas

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 8 ωρών, με τη βοήθεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στις συναρτήσεις και τους τύπους του Excel και θα μάθουν να τις αξιοποιούν, με αποτελεσματικό τρόπο.

Κοστολόγηση και Κατάρτιση Προϋπολογισμών

26/02/2024
Webinar
Περιγραφή

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό webinar, με θέμα την Κοστολόγηση και Κατάρτιση Προϋπολογισμών, με τον διακεκριμένο εισηγητή, κ. Κακαλέτρη Παναγιώτη. Μέσα από παραδείγματα, μεθοδολογικά μοντέλα και μεθόδους ανάλυσης, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις βασικές μεθόδους κοστολόγησης, αλλά και τα αναλυτικά βήματα κατάρτισης ενός συνολικού προϋπολογισμού.

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών Διευθύνσεων

13/02/2024
Webinar
Περιγραφή

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Λογιστηρίων και Οικονομικών Διευθύνσεων. Μάθετε πως να δημιουργείται οικονομικές αναλύσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσης), την χρήση και επεξεργασία οικονομικών συναρτήσεων, την δημιουργία αναλύσεων ταμειακών ροών (Cash Flow), την δημιουργία αναλύσεων εξόδων και την γραφική απεικόνιση οικονομικών μεγεθών .

Soft1 ERP User Level I

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης του Εμπορικού Κυκλώματος του Soft1, το οποίο συνοδεύεται με το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια του οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με το περιβάλλον και τους βασικούς χειρισμούς του Soft1 , και θα εκπαιδευτούν στις βασικές λειτουργικές δυνατότητες και εργαλεία που αφορούν την εμπορική διαχείριση.

Soft1 Διαχείριση Εισαγωγών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα γύρω από την διαχείριση των εισαγωγών , της εφαρμογής Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες του κυκλώματος των συναλλαγών εξωτερικού , θα μάθετε τα εργαλεία χειρισμού και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή χρήση των εργασιών και δυνατοτήτων της εφαρμογής.

Total Quality Management – Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Βιωσιμότητα

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Παρακαλουθήστε ένα εξαιρετικό webinar, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι προσδοκούν στη συνεχή βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησής τους .Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν την έννοια της ποιότητας, αλλά και την σημασία της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, ενώ θα εξοικειωθούν με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ελέγχου και διασφάλισης βέλτιστων επιπέδων ποιότητας

Soft1 Fundamentals Financial Μanagement

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Γνωρίστε το νέο περιβάλλον της εφαρμογής Soft1, και εκπαιδευθείτε σε βάθος στην λειτουργία της ενότητας των Χρηματοοικονομικών .

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Δημοσίου (Β2G) – Ηλεκτρονικό Εμπόριο ( Eshop)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Παρακολουθήσετε το επίκαιρο webinar των Softone Training Services, για την υποχρεωτικότητα της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Δημοσίου (B2G), από τους προμηθευτές του. Ενημερωθείτε διεξοδικά για τις υποχρεώσεις και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Τιμολόγηση του Δημοσίου, καθώς και για διάφορα ειδικά θέματα που αφορούν τα e-shop και τις εξ αποστάσεως πωλήσεις. Με εισηγητή τον κ. Τριανταφύλλου Ιωάννη, Οικονομολόγο και ειδικευμένο σύμβουλο σε φορολογικά θέματα.

Soft1 Απογραφή Αποθεμάτων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες και τις εργασίες εκτυπωτικών που αφορούν τη Φυσική Απογραφή, μέσα στο περιβάλλον του Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα παρουσιαστούν οι τρόποι με τους οποίους τα Serial Number, το Χρώμα / Mέγεθος, οι Παρτίδες και οι Θέσεις αποθήκευσης επηρεάζουν και κατ’ επέκταση αξιοποιούνται στα διαφορετικά στάδια της Φυσικής Απογραφής.

Powerful Data Analysis with Power Query & Power Pivot in Excel

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, με τη βοήθεια του οποίου θα μάθετε πως να αναλύεται, να επεξεργάζεστε και να οπτικοποιείτε δεδομένα, με τη χρήση του Microsoft Excel. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε βάθος , στην χρήση των Power Pivot και Power Query, για τη δημιουργία μοντέλων αναφοράς που είναι εύκολα στη διαχείριση και στη συντήρηση.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ