Scroll to top

με τους διακεκριμένους εισηγητές,
κ. Σαΐτη Ευθύμιο, Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης στην ΑΑΔΕ
& κ. Ματθαίου Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων σε θέματα κοστολόγησης
Webinar Μάθετε νέους τρόπους παρακολούθησης της ροής
των αποθεμάτων & Γνωρίστε σύγχρονες διαδικασίες
κοστολόγησης και φορολογικού ελέγχου!
Κοστολόγηση των Αποθεμάτων Δηλώστε συμμετοχή
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
myData Έχουμε όλες τις απαντήσεις! Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα myData; Ρωτήστε μας Εγγραφείτε στο Newsletter Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα
τα νέα Webinars & τις Εκπαιδευτικές Δράσεις των
SoftOne Training Services!
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA) - Θεωρία και Πράξη

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA) – Θεωρία και ΠράξηΝΕΟ

Webinar

Ένα πρωτότυπο webinar για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA), με εισηγητή των Κώστα Νιφορόπουλο. Ενα webinar που επικεντρώνει τη προσοχή του, στην εμπέδωση των υποχρεώσεων των επιχεισήσεων με πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα.

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών Διευθύνσεων

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών ΔιευθύνσεωνΝΕΟ

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Λογιστηρίων και Οικονομικών Διευθύνσεων. Μάθετε πως να δημιουργείται οικονομικές αναλύσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσης), την χρήση και επεξεργασία οικονομικών συναρτήσεων, την δημιουργία αναλύσεων ταμειακών ροών (Cash Flow), την δημιουργία αναλύσεων εξόδων και την γραφική απεικόνιση οικονομικών μεγεθών .

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

To παρόν webinar, παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε (myData) μέσω των κυκλωμάτων της Γενικής Λογιστικής και των Εσόδων Εξόδων της εφαρμογής Soft1. Ένα webinar, ειδικά σχεδιασμένο για λογιστές και λογιστικά γραφεία.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Atlantis Android Applications

Atlantis Android ApplicationsΝΕΟ

Webinar

Γνωρίστε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες των android εφαρμογών του Atlantis για απομακρυσμένη παραγγελειοληψία και πληροφόρηση, και μέσω παραδειγμάτων δείτε στην πράξη τα εργαλεία και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους

Επιδέξιες Διαπραγματεύσεις

Επιδέξιες ΔιαπραγματεύσειςΝΕΟ

Webinar

'Ενα σεμινάριο με αντικείμενο τη τέχνη της διαπραγμάτευσης. Μάθετε μεθόδους, τακτικές και τεχνικές αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, από τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγμάτευσης.

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Soft1 Sales CRM

Soft1 Sales CRMΝΕΟ

Webinar

Το Soft1 CRM , είναι μια λύση που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Λίστα Σεμιναρίων

Workshop – Soft1 Διαχείριση Μισθοδοσίας

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ενα εξαιρετικό workshop που θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στο Soft1/Payroll. Μάθετε εφαρμόζοντας στη πράξη τις διάφορες λειτουργίες του, με έμφαση στις διαδικασίες καταχώρησης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών και στον υπολογισμό της μισθοδοσίας τους

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα μοναδικό διαδραστικό webinar, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νίκο, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι δεξιότητες, οι μεθοδολογίες αλλά και οι πρακτικές που απαιτούνται για την προσέλκυση πελατών. Ενα webinar με στόχο την δημιουργία επιτυχημένων στελεχών στα τμήματα πωλήσεων μιας επιχείρησης.

Διαχείριση Αποθήκης μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων (WMS)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μειώστε το κόστος και τα δεσμευμένα κεφάλαια σε πρώτες ύλες, προϊόντα και εμπορεύματα. Μάθετε το τρόπο, τις μεθοδολογίες και τις τεχνολογίες για να το πετύχετε. Γνωρίστε το MANTIS WMS ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα, που στοχεύει στην ορθολογική οργάνωση και διαχείριση των αποθηκών σας.

Ο Νέος Εργασιακός Νόμος & Η Διαχείριση Προγραμματισμού Εργασίας από το Soft1 Payroll/HR

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ολες οι νέες διατάξεις που προβλέπει ο Νέος Εργασιακός νόμος , από το Νίκο Φραγκιαδάκη. Παράλληλα θα εκπαιδευτείτε σε βάθος, από έμπειρο στέλεχος της εταιρείας, στο τρόπο που το Soft1 Payroll/ HR διαχειρίζετε το προγραμματισμό εργασίας.

Soft1 ERP Consultant

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης και πιστοποίησης νέων, με στόχο την προετοιμασία τους για τον απαιτητικό και με μεγάλες προσδοκίες ρόλο του Soft1 ERP Consultant. Απευθύνεται σε νέους, απόφοιτους ανώτερων και ανωτάτων σχολών οικονομικής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη SoftOne .

Management Reporting – Σύστημα Αξιολόγησης & Ελέγχου της Επιχείρησης

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Οικονομικά για Μη Οικονομικούς

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το webinar βοηθάει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με όλες τις οικονομικές έννοιες που είναι απαραίτητες για την καθημερινή επαγγελματική τους ενασχόληση.

Soft1 Διαχείριση Παγίων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα γύρω από την διαχείριση των παγίων, της εφαρμογής Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες του κυκλώματος των παγίων, θα μάθετε τα εργαλεία χειρισμού και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή χρήση των εργασιών και δυνατοτήτων της εφαρμογής.

Eργαστήριο Πρακτικής Εφαρμογής Ψηφιακού Μετασχηματισμού (DIGITAL TRANSFORMATION)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα μοναδικό webinar για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, που καταδεικνύει τα πρακτικά βήματα υλοποίησης του. Εξοικειωθείτε με τις έννοιες, τις μεθοδολογίες, τα τεχνολογικά εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για την αποτελεσματική ολοκλήρωση ενός έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ανακαλύψτε και αξιοποιείστε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες δυναμικής ευφυίας της SoftOne.

Προβλέψεις Οικονομικών Καταστάσεων & Κατάρτιση Σεναρίων και Προϋπολογισμών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξειδικευμένο webinar,με εισηγητή τον κ. Παπαζαχαρίου Πέτρο. Βασιζόμενο στην κατάρτιση σεναρίων οικονομικών προβλέψεων και χρηματοοικονομικών προϋπολογισμών, στοχεύει στον επιτυχημένο στρατηγικό σχεδιασμό και την κερδοφόρα εξέλιξη της δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

Business Turnaround Plan

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα «μυστικά» του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού για την επόμενη μέρα μιας βαθιάς κρίσης. Ενα επίκαιρο webinar που επικεντρώνεται στη διεξοδική ανάλυση της διαδικασίας εκπόνησης, της δομής και του περιεχομένου ενός επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης και αναστροφής (business turnaround plan), με έμφαση στην αντιμετώπιση της κρίσης .Με εισηγητή τον κ. Πέτρο Παπαζαχαρίου.

Μισθοδοσία από τη Θεωρία στο Soft1/Payroll (Advanced level)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας & Κατανοήστε πλήρως τις Διαδικασίες Μισθοδοσίας! Μάθετε πως να τις εφαρμόζετε στην πράξη μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες και την πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Payroll! Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών, που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη πρακτική εκπαίδευση μέσω της εφαρμογή Soft1/ Payroll

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2020

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ