Scroll to top

20 νέες
θέσεις εργασίας
Νέος Κύκλος Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα &
διεκδίκησε τη δική σου! Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 8 Μαΐου στο οικοσύστημα της SoftOne Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Πρόγραμμα Πιστοποίησης Soft1 ERP Consultant
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
ERP_User_slider NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Soft1 ERP User Level I Πιστοποιηθείτε στο χειρισμό του πιο καινοτόμου
Cloud ERP της αγοράς & ισχυροποιήστε το βιογραφικό σας!
Έναρξη: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Project Management Fundamentals | PMI

Project Management Fundamentals | PMIΝΕΟ

Webinar

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο Project Management Fundamentals | PMI, θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης Certified Associate in Project Management (CAPM) του PMI.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMSΝΕΟ

Webinar

Τα πάντα γύρω από τον Προγραμματισμό Εργασίας και τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, σε ένα ολοκληρωμένο webinar διάρκειας 8 ωρών. Μάθετε τι ισχύει και εφαρμόστε το στο Soft1 Payroll/HRMS

Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Making ChatGPT and Generative AI Work for You

Making ChatGPT and Generative AI Work for YouΝΕΟ

Webinar

Στόχος του webinar είναι να καταστήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε εργαλείο δουλειάς και να τη συνδέσει με πρακτικούς, πραγματικούς στόχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Soft1 Important Activities

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 ERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία. Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα, προσαρμόζεται απολύτως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, προσφέροντας λύσεις για την αποτελεσματική λειτουργία της.

Atlantis Basic Reporting

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μέσω του εξειδικευμένου webinar, θα γνωρίσετε τη λειτουργία και τις δυνατότητες των βασικών εκτυπώσεων της εφαρμογής Atlantis. Με παρουσίαση και επεξήγηση παραδειγμάτων, θα προσεγγίσετε τον τρόπο σχεδιασμού τους, προκειμένου να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης της επιχείρησης σας.

Επιδέξιες ΔιαπραγματεύσειςΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αναμένεται
Αθήνα
Περιγραφή

'Ενα δια ζώσης σεμινάριο με αντικείμενο τη τέχνη της διαπραγμάτευσης. Μάθετε μεθόδους, τακτικές και τεχνικές αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, από τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγματεύσεων

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA) – Θεωρία και Πράξη

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα πρωτότυπο webinar για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA), με εισηγητή των Κώστα Νιφορόπουλο. Ενα webinar που επικεντρώνει τη προσοχή του, στην εμπέδωση των υποχρεώσεων των επιχεισήσεων με πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα.

ΦΠΑ, myDATA και έκδοση παραστατικών στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shop)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα μοναδικό στο είδος του webinar, το οποίο αφορά όλους όσους διαθέτουν ή ασχολούνται με τα e-shop. Aπευθύνεται κατά κύριο λόγο σε λογιστές και φοροτεχνικούς, και ο σκοπός του είναι να παρουσιάσει με διεξοδικό τρόπο διάφορα ειδικά θέματα που αφορούν τα e-shop

Επιχειρηματική Κοστολόγηση για Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα επιμορφωτικό webinar , με εισηγητή τον κ. Ματθαίου Κώστα, το οποίο απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν ως στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους. Μέσα από παραδείγματα και τεχνικές κοστολόγησης, οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, θα αναπτύξουν ένα συγκροτημένο πλάνο επιχειρηματικής δράσης γύρω από το οποίο θα περιστρέφεται η λειτουργία της επιχείρησης τους.

Ανάλυση, Ερμηνεία & Αξιολόγηση Οικονομικών ΚαταστάσεωνΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αναμένεται
Αθήνα
Περιγραφή

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, το οποίο επικεντρώνεται στη διεξοδική ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων, με τη χρήση παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων εργαλείων. Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις οικονομικές καταστάσεις, ενώ παράλληλα θα μάθουν να τις αξιοποιούν ως εργαλείο αξιολόγησης, βελτίωσης και διαχείρισης σχέσεων με επενδυτές και πιστωτές.

Αριστεία στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για να βελτιώσετε τις τεχνικές προσέγγισης και εξυπηρέτησης των πελατών σας. Με την εκμάθηση μεθόδων και τεχνικών διαχείρισης, θα είστε σε θέση να καλύψετε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών σας, επιτυγχάνοντας την μέγιστη ικανοποίηση τους.

Atlantis CRM- Δώστε ώθηση στις πωλήσεις σας

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Γνωρίστε σε βάθος τις λειτουργίες του Atlantis CRM, και αξιοποιείστε τα εργαλεία και τις δυνατότητες της εφαρμογής, για αποτελεσματικότερη διαχείριση του υφιστάμενου πελατολογίου σας και για αύξηση των ευκαιριών πώλησης.

Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις – Presentation skills

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για να βελτιώσετε το αποτέλεσμα των παρουσιάσεων που κάνετε. Θα μυηθείτε στα μυστικά μιας πετυχημένης και σωστά δομημένης παρουσίασης, ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδευτείτε σε σημαντικές λειτουργίες του Power Point.

Ανώτερες Διαπραγματεύσεις

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

'Ενα webinar που σας προάγει σε επιδέξιους κυνηγούς θετικών αυμφωνιών, και σας αναδεικνύει σε αποτελεσματικούς και διεισδυτικούς διαπραγματευτές. Μετά τις "Επιδέξιες Διαπραγματεύσεις", το webinar των "Ανώτερων Διαπραγματεύσεων" έρχεται να ολοκληρώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις σας στη τέχνη της Διαπραγμάτευσης.

Επιδέξιες Διαπραγματεύσεις

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

'Ενα σεμινάριο με αντικείμενο τη τέχνη της διαπραγμάτευσης. Μάθετε μεθόδους, τακτικές και τεχνικές αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, από τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγμάτευσης.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ