Scroll to top

Δηλώστε Συμμετοχή στο οικοσύστημα της SoftOne *Αιτήσεις συμμετοχής έως 7 Σεπτεμβρίου
Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant &
διεκδίκησε τη δική σου!
25 νέες
θέσεις εργασίας
Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant &
διεκδίκησε τη δική σου!
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Soft1 Διαχείριση Παγίων

Soft1 Διαχείριση ΠαγίωνΝΕΟ

Webinar

Μάθετε τα πάντα γύρω από την διαχείριση των παγίων, της εφαρμογής Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες του κυκλώματος των παγίων, θα μάθετε τα εργαλεία χειρισμού και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή χρήση των εργασιών και δυνατοτήτων της εφαρμογής.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις – Presentation skills

Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις – Presentation skills

Webinar

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για να βελτιώσετε το αποτέλεσμα των παρουσιάσεων που κάνετε. Θα μυηθείτε στα μυστικά μιας πετυχημένης και σωστά δομημένης παρουσίασης, ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδευτείτε σε σημαντικές λειτουργίες του Power Point.

Μισθοδοσία από τη Θεωρία στο Soft1/Payroll (Advanced level)

Μισθοδοσία από τη Θεωρία στο Soft1/Payroll (Advanced level)

Webinar

Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας & Κατανοήστε πλήρως τις Διαδικασίες Μισθοδοσίας! Μάθετε πως να τις εφαρμόζετε στην πράξη μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες και την πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Payroll! Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών, που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη πρακτική εκπαίδευση μέσω της εφαρμογή Soft1/ Payroll

Ανώτερες Διαπραγματεύσεις

Ανώτερες Διαπραγματεύσεις

Webinar

'Ενα webinar που σας προάγει σε επιδέξιους κυνηγούς θετικών αυμφωνιών, και σας αναδεικνύει σε αποτελεσματικούς και διεισδυτικούς διαπραγματευτές. Μετά τις "Επιδέξιες Διαπραγματεύσεις", το webinar των "Ανώτερων Διαπραγματεύσεων" έρχεται να ολοκληρώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις σας στη τέχνη της Διαπραγμάτευσης.

Soft1 Sales CRM

Soft1 Sales CRM

Webinar

Το Soft1 CRM , είναι μια λύση που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Soft1 Έσοδα-Έξοδα (Βιβλία Β Κατηγορίας)

Soft1 Έσοδα-Έξοδα (Βιβλία Β Κατηγορίας)

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην διεξοδική κατανόηση της διαχείρισης των εσόδων - εξόδων (Βιβλία Β Κατηγορίας), της εφαρμογής Soft1. Μετά το τέλος του webinar, οι συμμετέχοντες θα έχουν ενημερωθεί πλήρως για τις δυνατότητες της εφαρμογής και θα είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν στην ορθή διαχείριση του κυκλώματος των εσόδων - εξόδων.

Λίστα Σεμιναρίων

ATLANTIS Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του webinar είναι να παρουσιάσει τη λειτουργία και τις δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS E.R.P. στην τήρηση των διατάξεων του N. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα εμβαθύνοντας σε έννοιες και λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών. Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, μέσω chat, ενώ ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Soft1 CRM Services

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 CRM Services αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαιτερότητες του κλάδου των Υπηρεσιών, καλύπτοντας αποτελεσματικά:Την απαίτηση των επιχειρήσεων για έλεγχο των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους, καθώς και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτές.Τις προσδοκίες των πελατών για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και αυξημένη ταχύτητα επίλυσης αιτημάτων.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2020

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ