Scroll to top

New-Payroll-ERP-Consultant Παρακολούθησε
ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα
Soft1 Payroll Consultant Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 γίνε Payroll Consultant
στο οικοσύστημα
της SoftOne!
Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 30 Οκτωβρίου Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Νέο Πρόγραμμα Πιστοποίησης &
Χρηματοοικονομική και Λογιστική Ανάλυση ΝΕΟ WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Χρηματοοικονομική & Λογιστική
Ανάλυση για Μη Λογιστές
Γνωρίστε σύγχρονα μοντέλα ανάλυσης και εργαλεία σχεδιασμού
βέλτιστων εταιρικών στρατηγικών
.
Κατανοήστε τους σημαντικότερους δείκτες χρηματοοικονομικής
διοίκησης όπως οι Ισολογισμοί, οι Καταστάσεις Αποτελεσμάτων
Χρήσης
και Ταμειακών Ροών.
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Δημοσίου b2g NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Δημοσίου (B2G)
– Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Eshop)
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα σχετικά με την
Υποχρεωτική Τιμολόγηση Δημοσίου από τους Προμηθευτές του (B2G)
καθώς και για όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τη λειτουργία
των eshops και τις εξ’ αποστάσεως πωλήσεις.
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
Querying Data with Microsoft Transact-SQL

Querying Data with Microsoft Transact-SQLΝΕΟ

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, διάρκειας 16 ωρών, μέσω του οποίου θα εκπαιδευτείτε πάνω στα εργαλεία της standard SQL language: Transact-SQL. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση (hands on labs), δίνοντας σας την δυνατότητα να εξασκηθείτε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Office 365 for the End-User

Office 365 for the End-UserΝΕΟ

Webinar

Ένα εξειδικευμένο webinar, βασισμένο στις λειτουργίες του Office 365.Παρακολουθείστε το και αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση του. Η σχεδίαση του προγράμματος έχει βασιστεί σε πραγματικά σενάρια λειτουργικών αναγκών των επιχειρήσεων .

Soft1 ERP User Level I

Soft1 ERP User Level IΝΕΟ

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης του Εμπορικού Κυκλώματος του Soft1, το οποίο συνοδεύεται με το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια του οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με το περιβάλλον και τους βασικούς χειρισμούς του Soft1 Series , και θα εκπαιδευτούν στις βασικές λειτουργικές δυνατότητες και εργαλεία που αφορούν την εμπορική διαχείριση.

Soft1 Payroll Consultant

Soft1 Payroll ConsultantΝΕΟ

Webinar

Ένα ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης και πιστοποίησης νέων, με στόχο την προετοιμασία τους για τον απαιτητικό και με μεγάλες προσδοκίες ρόλο του Soft1 Payroll Consultant. Απευθύνεται σε νέους, απόφοιτους ανώτερων και ανωτάτων σχολών οικονομικής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη SoftOne .

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Power BI for Business Users

Power BI for Business UsersΝΕΟ

Webinar

Ένα μοναδικό διαδραστικό πρόγραμμα 16 ωρών, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εκπαιδευθείε στο Power BI και θα γνωρίσετε σε βάθος τις δυνατότητες που προσφέρει, για την ανάλυση δεδομένων της επιχείρησης σας.

Λίστα Σεμιναρίων

Προβλέψεις Οικονομικών Καταστάσεων & Κατάρτιση Σεναρίων και Προϋπολογισμών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξειδικευμένο webinar,με εισηγητή τον κ. Παπαζαχαρίου Πέτρο. Βασιζόμενο στην κατάρτιση σεναρίων οικονομικών προβλέψεων και χρηματοοικονομικών προϋπολογισμών, στοχεύει στον επιτυχημένο στρατηγικό σχεδιασμό και την κερδοφόρα εξέλιξη της δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

Ειδικά Θέματα Φορολογικού Ελέγχου

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

'Ενα webinar με το διακεκριμένο εισηγητή Γιώργο Α. Κορομηλά. Τι ισχύει για τις διαδικασίες ελέγχου επιχειρήσεων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ελεγκτών – ελεγχόμενων – λογιστών φοροτεχνικών, την παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για επιβολή φόρου, τα νέα στοιχεία, τις κυρώσεις για τους παραβάτες της φορολογικής νομοθεσίας και τη σχέση της πλατφόρμας myDATA (ηλεκτρονικά βιβλία) με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

HR Metrics & Analytics

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, με εισηγητή τον κ. Κουκουμπάνη Δημήτριο, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού και σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην αξιολόγηση και περαιτέρω αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου τους, μέσα από την καταγραφή μετρήσεων και δεικτών απόδοσης.

Επιχειρηματική Μεταμόρφωση & Soft1

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το σεμινάριο είναι μέθοδος διαρκούς μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων – ψηφιακής & business. Προσφέρει στα στελέχη πρακτικούς τρόπους να «προλαβαίνουν την εποχή τους» και να συγχρονίζουν την επιχείρηση με τη διαρκή κοσμογονία στην οποία θα λειτουργούν εφ’ εξής.

Soft skills – Πολυτέλεια ή ανάγκη για τον σύγχρονο manager;

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Atlantis Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες των λογιστικών εφαρμογών του Atlantis ERP, προκειμένου μέσω της διαχείρισης της γενικής λογιστικής (βιβλία Γ’ κατηγορίας) και των εσόδων/εξόδων (βιβλία Β’ κατηγορίας), να επιτυγχάνεται πλήρης εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές. Παράλληλα εμβαθύνει στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Βιομηχανική κοστολόγηση και λήψη αποφάσεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, το οποίο επικεντρώνεται στην διαδικασία κοστολόγησης των προϊόντων μιας επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο της, καθώς και στην λήψη αποφάσεων στρατηγικού ή τακτικού χαρακτήρα. Με την πολύχρονη εμπειρία του εισηγητή, κου Γεώργιου Χαραλαμπίδη, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να γνωρίζουν με ακρίβεια το κόστος των προϊόντων μιας εταιρείας, αλλά και τον τρόπο που διαμορφώνονται και συμπεριφέρονται όλα τα κόστη της.

Soft1 Financial Control & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Financial Control & Workshop, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που αξιοποιεί τεχνολογίες απομακρυσμένης εκπαίδευσης, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των χρηματοοικονομικών δυνατοτήτων και ελέγχων της εφαρμογής Soft1.

Soft1 ERP User Level I & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διδασκαλία βασικών γνώσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Soft1 Basic Reporting & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Basic Reporting & Workshop, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που αξιοποιεί τεχνολογίες απομακρυσμένης εκπαίδευσης, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των λειτουργιών και των δυνατοτήτων των ευρετηρίων της εφαρμογής Soft1.

ATLANTIS Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του webinar είναι να παρουσιάσει τη λειτουργία και τις δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS E.R.P. στην τήρηση των διατάξεων του N. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα εμβαθύνοντας σε έννοιες και λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών. Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, μέσω chat, ενώ ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ