Scroll to top

20 νέες
θέσεις εργασίας
Νέος Κύκλος Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα &
διεκδίκησε τη δική σου! Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 8 Μαΐου στο οικοσύστημα της SoftOne Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Πρόγραμμα Πιστοποίησης Soft1 ERP Consultant
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
ERP_User_slider NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Soft1 ERP User Level I Πιστοποιηθείτε στο χειρισμό του πιο καινοτόμου
Cloud ERP της αγοράς & ισχυροποιήστε το βιογραφικό σας!
Έναρξη: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Project Management Fundamentals | PMI

Project Management Fundamentals | PMIΝΕΟ

Webinar

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο Project Management Fundamentals | PMI, θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης Certified Associate in Project Management (CAPM) του PMI.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMSΝΕΟ

Webinar

Τα πάντα γύρω από τον Προγραμματισμό Εργασίας και τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, σε ένα ολοκληρωμένο webinar διάρκειας 8 ωρών. Μάθετε τι ισχύει και εφαρμόστε το στο Soft1 Payroll/HRMS

Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Making ChatGPT and Generative AI Work for You

Making ChatGPT and Generative AI Work for YouΝΕΟ

Webinar

Στόχος του webinar είναι να καταστήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε εργαλείο δουλειάς και να τη συνδέσει με πρακτικούς, πραγματικούς στόχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Κοστολόγηση των Αποθεμάτων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό workshop, πάνω στην κοστολόγηση αποθεμάτων, με τους διακεκριμένους εισηγητές, κ. Σαΐτη Ευθύμιο, Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης στην ΑΑΔΕ.και τον κ. Ματθαίου Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων σε θέματα κοστολόγησης . Με παραδείγματα και βασιζόμενοι σε case studies επιχειρήσεων, θα σας παρουσιάσουν τρόπους και διαδικασίες, για τον φορολογικό έλεγχο και την κοστολόγηση των αποθεμάτων.

Atlantis Android Applications

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Γνωρίστε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες των android εφαρμογών του Atlantis για απομακρυσμένη παραγγελειοληψία και πληροφόρηση, και μέσω παραδειγμάτων δείτε στην πράξη τα εργαλεία και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους

Digital HR by Soft1 Level I

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ειδικά σχεδιασμένο webinar, διάρκειας 10 ωρών, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και άλλων τομέων, που επιθυμούν να αποκτήσουν την πλέον ολοκληρωμένη γνώση στο Soft1/HR και να εξοικειωθούν με τις λειτουργικές του δυνατότητες. Μάθετε το τρόπο που το Μηχανογραφικό Σύστημα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Soft1/HR, οδηγεί στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

Querying Data with Microsoft Transact-SQL – excusively for partners

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

«Κόκκινα» Δάνεια- Επιλογή εργαλείων ρύθμισης οφειλών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ενα επίκαιρο σεμινάριο που στοχεύει στον εξορθολογισμό του τραπεζικού δανεισμού. Ενημερωθείτε για τα εργαλεία ρύθμισης των οφειλών σας και χρηματοδότησης των νέων αναγκών σας. Αναπτύξτε δυνατότητες τεκμηριωμένης παρουσίασης δυσχερειών και αναγκών και αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Administering a SQL Database Infrastructure

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Επιχειρηματικός Προϋπολογισμός για Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Αναπτύξτε διαδικασίες και τεχνικές υλοποίησης του Προϋπολογισμού και απογειώστε την επιχείρηση σας. Ένα εξαιρετικό webinar , ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Εφαρμόζοντας το Activity Based Budgeting, ο γνωστός κοστολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Κώστας Ματθαίου, μυεί τους συμμετέχοντες στα μυστικά του Προϋπολογισμού, και μέσα από τεχνικές και παραδείγματα, τους βοηθά να τον υλοποιήσουν σε συνδυασμό με την ανάλυση των ισολογισμών.

Workshop – Soft1 Διαχείριση Μισθοδοσίας

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ενα εξαιρετικό workshop που θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στο Soft1/Payroll. Μάθετε εφαρμόζοντας στη πράξη τις διάφορες λειτουργίες του, με έμφαση στις διαδικασίες καταχώρησης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών και στον υπολογισμό της μισθοδοσίας τους

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Διαχείριση Αποθήκης μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων (WMS)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μειώστε το κόστος και τα δεσμευμένα κεφάλαια σε πρώτες ύλες, προϊόντα και εμπορεύματα. Μάθετε το τρόπο, τις μεθοδολογίες και τις τεχνολογίες για να το πετύχετε. Γνωρίστε το MANTIS WMS ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα, που στοχεύει στην ορθολογική οργάνωση και διαχείριση των αποθηκών σας.

Ο Νέος Εργασιακός Νόμος & Η Διαχείριση Προγραμματισμού Εργασίας από το Soft1 Payroll/HR

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ολες οι νέες διατάξεις που προβλέπει ο Νέος Εργασιακός νόμος , από το Νίκο Φραγκιαδάκη. Παράλληλα θα εκπαιδευτείτε σε βάθος, από έμπειρο στέλεχος της εταιρείας, στο τρόπο που το Soft1 Payroll/ HR διαχειρίζετε το προγραμματισμό εργασίας.

Management Reporting – Σύστημα Αξιολόγησης & Ελέγχου της Επιχείρησης

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ