Scroll to top

webinar Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ myDATA
Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις
την απόφαση Α1188/2022 για το χρόνο και τη διαδικασία ηλεκτρονικής διαβίβασης δεδομένων στην ΑΑΔΕ
την υποχρεωτική διασύνδεση των POS με ΦΤΜ, ΕΑΦΔΣΣ & ΑΔΗΜΕ (από 1/1/2023, η απόφαση Α1098/2022
τη διασύνδεση των φορολογικών μηχανισμών με τα myData
WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες διατάξεις της νομοθεσίας αναφορικά με:
Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων Έναρξη: Δευτέρα 13/02/2023, 17:30 - 20:45 NEΟ WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Εξοικειωθείτε με τις προηγμένες δυνατότητες του excel.
Αναλύστε σύνθετα δεδομένα, δημιουργήστε παραγωγικές
αναφορές απόδοσης & λάβετε βέλτιστες επιχειρηματικές αποφάσεις!
Εγγραφείτε στο Newsletter Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα
τα νέα Webinars & τις Εκπαιδευτικές Δράσεις των
SoftOne Training Services!
Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA) -  Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA) – Όλες οι τρέχουσες εξελίξειςΝΕΟ

Webinar

Ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αναφορικά με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων και τις υποχρεώεις των επιχειρήσεων.Ένα επίκαιρο webinar, με εισηγητή τον κ. Τριανταφύλλου Γιάννη, ειδικό σε θέματα φορολογίας.

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

To παρόν webinar, παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε (myData) μέσω των κυκλωμάτων της Γενικής Λογιστικής και των Εσόδων Εξόδων της εφαρμογής Soft1. Ένα webinar, ειδικά σχεδιασμένο για λογιστές και λογιστικά γραφεία.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Soft1 ERP User Level I

Soft1 ERP User Level I

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης του Εμπορικού Κυκλώματος του Soft1, το οποίο συνοδεύεται με το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια του οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με το περιβάλλον και τους βασικούς χειρισμούς του Soft1 Series , και θα εκπαιδευτούν στις βασικές λειτουργικές δυνατότητες και εργαλεία που αφορούν την εμπορική διαχείριση.

Soft1 Basic Reporting

Soft1 Basic Reporting

Webinar

Μέσω του εξειδεικευμένου webinar, θα γνωρίσετε τη λειτουργία και τις δυνατότητες των ευρετηρίων της εφαρμογής Soft1. Με παρουσίαση και επεξήγηση παραδείγματων, θα προσεγγίσετε τον τρόπο σχεδιασμού τους, προκειμένου να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης της επιχείρησης σας.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Soft1 Advanced Reporting

Soft1 Advanced Reporting

Webinar

Ολοκληρώστε τις γνώσεις σας και εμβαθύνετε στη λειτουργία και τις δυνατότητες των ευρετηρίων της εφαρμογής Soft1. Δημιουργήστε ζώνες ομαδοποίησης και χρώματος, καθώς και υπολογιζόμενα πεδία, εμπλουτίστε τα ευρετήρια σας και τις αναφορές σας και ενισχύστε τη διαδικασία πληροφόρησης της επιχείρησης, για τη πορεία των μεγεθών της.

Λίστα Σεμιναρίων

Soft1 CRM Services

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 CRM Services αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαιτερότητες του κλάδου των Υπηρεσιών, καλύπτοντας αποτελεσματικά:Την απαίτηση των επιχειρήσεων για έλεγχο των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους, καθώς και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτές.Τις προσδοκίες των πελατών για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και αυξημένη ταχύτητα επίλυσης αιτημάτων.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ