Scroll to top

Προβλέψεις Οικονομικών Καταστάσεων & Κατάρτιση Σεναρίων και Προϋπολογισμών

calendar-01

Ημερομηνία

Αναμένεται

 

location-01

Τοποθεσία

Webinar

info-01

Πληροφορίες

SoftOne Training Services
Αθήνα
211 10 22222
info@softone.gr

share

Σύντομη περιγραφή

Η διαχείριση και διοίκηση κάθε επιχείρησης απαιτεί, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την κερδοφόρα εξέλιξη των δραστηριοτήτων της, την κατάρτιση σεναρίων οικονομικών προβλέψεων και χρηματοοικονομικών προϋπολογισμών.

Η επιτυχής επιβεβαίωση των προβλέψεων στην επιχειρηματική διαδρομή προϋποθέτει τη γνώση «έξυπνων» εργαλείων και τεχνικών στις διαδικασίες επεξεργασίας σεναρίων.

Στις σημερινές συνθήκες της νέας οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την υγειονομική κρίση είναι αδύνατη η ομαλή συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας χωρίς την εξειδικευμένη μελέτη των επιπτώσεων της ύφεσης στον κλάδο και στην αγορά της.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα αναλυθούν μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τις προβλέψεις των οικονομικών καταστάσεων, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, μέσω chat. Μετά το τέλος του οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και θα τους διανεμηθούν:

  • Τεύχος διαφανειών της παρουσίασης
  • Τεύχος θεμάτων μελέτης και ασκήσεων (περιλαμβανομένων των εργαλείων που αναφέρονται στο πρόγραμμα)

Με την επιστημονική υποστήριξη της ONC

Εισηγητές: Πέτρος Παπαζαχαρίου – Οικονομικός
& Στρατηγικός Σύμβουλος

Στόχος

Η σε βάθος κατανόηση της αξίας των οικονομικών προβλέψεων για την εκτίμηση της πορείας της επιχείρησης και της προοπτικής της, καθώς και τόσο των ορίων ανάπτυξης και αντοχής της, όσο και των αναγκαίων κεφαλαίων.

Η εξοικείωση με τη διαδικασία, τις μεθόδους και τα εργαλεία κατάρτισης σεναρίων για την εξέλιξη της οικονομικής θέσης και επίδοσης της επιχείρησης.

Η συμπερίληψη των προβλέψεων σε ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Λογιστές, Αναλυτές και Οικονομικούς Συμβούλους, οι οποίοι θέλουν να μάθουν πώς να προβλέπουν τις οικονομικές εξελίξεις της δραστηριότητας των επιχειρήσεων ή των πελατών τους.

Διδακτέα ύλη

Σύντομα

θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.