Scroll to top

FAQs

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται :
●    Στα εκπαιδευτικά μας κέντρα :
      ■    Λεωφόρος Αμφιθέας 11, Νέα Σμύρνη 17122
      ■    Κτιριακό συγκρότημα Ganas & Ganas (Κτίριο Β2, 3ος όροφος), 6ο χλμ Θεσ/νίκης – Θέρμης, Θεσσαλονίκη

●   Σε επιλεγμένους χώρους στην επαρχία
●   Απομακρυσμένα, όταν πρόκειται για webinars.

Category: Main

●    Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία βρίσκεται δεξιά ή κάτω από την αναλυτική περιγραφή του εκάστοτε σεμιναρίου.

Αφού γίνει η εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα επικοινωνήσουμε γραπτώς μαζί σας και θα σας αποστείλουμε τα απαραίτητα έντυπα για να τα συμπληρώσετε.

●    Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1022222 (επιλογή 6 στο τηλεφωνικό κέντρο για το τμήμα των Εκπαιδεύσεων) ή στο e-mail learn@softone.gr για να κρατήσουμε τη θέση σας στο σεμινάριο που επιθυμείτε.

**Η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής ορίζεται έως μία ημέρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου και με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Category: Main

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή έως και μία ημέρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Λόγω του ότι η κράτηση της συμμετοχής σας οριστικοποιείται μόνο μετά την καταβολή του σχετικού ποσού, προτείνεται η διαδικασία καταβολής του σχετικού ποσού να ολοκληρώνεται 4-5 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε με καταβολή του σχετικού ποσού σε φυσικό κατάστημα.

Δεν χρειάζεται να έχετε κάτι μαζί σας. Σας παρέχονται από εμάς τόσο το εκπαιδευτικό υλικό (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) όσο και το laptop αν το σεμινάριο το απαιτεί.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα απαντώνται κατά τη διάρκεια ή/και στο τέλος αυτών ανάλογα με την κρίση του εισηγητή. Για οποιαδήποτε απορία προκύψει μετά το πέρας των σεμιναρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, αποστέλλοντας τα ερωτήματά σας στο learn@softone.gr

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Πιστοποίηση γνώσεων χορηγείται στους επιτυχόντες συμμετέχοντες συγκεκριμένων σεμιναρίων στα οποία πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Είναι σεμινάρια που πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Σημαντικό χαρακτηριστικό τους, η δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ εισηγητών και συμμετεχόντων σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει εισήγηση – παρουσίαση και απαντήσεις στα ερωτήματα συμμετεχόντων που υποβάλλονται μέσω chat. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου μεταγενέστερα μέσω video.
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής :

●    Συμπλήρωση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά ή τηλεφωνική εκδήλωση ενδιαφέροντος.
●    Αποστολή Δελτίου Συμμετοχής από την υπεύθυνη των εκπαιδεύσεων με σκοπό τη συμπλήρωση στοιχείων τιμολόγησης και στοιχείων ενδιαφερόμενων.
●    Αποστολή κωδικών πληρωμής και καταβολή του σχετικού ποσού του κόστους συμμετοχής ηλεκτρονικά ή αποστολή αριθμού λογαριασμού και κατάθεση του σχετικού ποσού σε φυσικό κατάστημα.
●    Αποστολή με e-mail ή fax του καταθετηρίου αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας.
●    Αφού ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί η παραπάνω διαδικασία, σας αποστέλλεται e-mail με σύνδεσμο, ο οποίος σας μεταφέρει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα webinars ενώ έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία καταβολής του σχετικού ποσού συμμετοχής σας, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο με δωρεάν πρόσβαση καθώς και να κατεβάσετε το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις που το συνοδεύουν. Θα λάβετε e-mail με κωδικούς για την ηλεκτρονική πλατφόρμα των εκπαιδεύσεων 2-3 ημέρες μετά το τέλος του webinar.

Θα χρειαστείτε μία οθόνη, ηχεία και καλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Καλό είναι να συνδεθείτε τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την έναρξη του σεμιναρίου ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα με τη σύνδεσή σας αλλά και να εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεσή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας άμεσα, γραπτά ή τηλεφωνικά ώστε να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια.

Τηλ. Επικοινωνίας :+30 211 10 22222
E-mail Επικοινωνίας : learn@softone.gr

Σε περίπτωση που ένα σεμινάριο αναβληθεί ή ακυρωθεί, λαμβάνετε τηλεφωνική ενημέρωση από την υπεύθυνη του τμήματος, τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το καταβληθέν ποσό σε κάποιο μελλοντικό σεμινάριο της αρεσκείας σας ή αν επιθυμείτε, να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Όχι, δεν υπάρχει κάποια ειδική τιμή για συγκεκριμένες κατηγορίες συμμετεχόντων. Σε κάποια σεμινάρια όμως (κυρίως σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος), παρέχεται στις επιπλέον συμμετοχές από την ίδια εταιρεία (πέραν της πρώτης) ειδική έκπτωση 20%.

Το πρόγραμμα επιδότησης ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ είναι ένα πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην επιμόρφωση των εργαζομένων τους. Μέσω του ΛΑΕΚ κάθε επιχείρηση δικαιούται ένα ποσό το οποίο μπορεί να το δαπανήσει για τη συμμετοχή των εργαζομένων της σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ : http://laek.oaed.gr/.

Η SoftOne πραγματοποιεί σεμινάρια μέσω ΛΑΕΚ, κυρίως γενικού ενδιαφέροντος. Εν τούτοις, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο λογιστή σας για τη δήλωση του σεμιναρίου στο ΛΑΕΚ καθότι η SoftOne δεν αναλαμβάνει τη διαδικασία υποβολής των σεμιναρίων στο ΛΑΕΚ.

●   Κάθε θεματολογία μπορεί να υλοποιηθεί ενδοεπιχειρησιακά. Σε αυτή την περίπτωση, κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα αντιμετωπίζεται ως αυτόνομο project, οργανώνεται και σχεδιάζεται βάσει των ιδιαίτερων εκπαιδευτικών αναγκών των στελεχών της επιχείρησής σας.
●   Αφού καθορίσουμε τους στόχους της εκπαίδευσης, σε συνεργασία πάντα με τη Διοίκηση της εταιρείας, διαμορφώνουμε τη θεματολογία προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες σας, καθορίζουμε τη διάρκεια, επιλέγουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και τα μέσα διδασκαλίας.

Η υλοποίηση μιας ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης μπορεί να γίνει στο χώρο σας, ή στα πλήρως εξοπλισμένα εκπαιδευτικά μας κέντρα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μέσα από τους οποίους μπορείτε να ενημερώνεστε για τα σεμινάριά μας:

●   Μέσω της ιστοσελίδας των SoftOne Training Services στη διεύθυνση: https://s1trainingservices.gr, όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σεμινάριο.
●   Μέσω του Portal στην αρχική σελίδα της εφαρμογής σας .
●   Με την εγγραφή σας στο δωρεάν ενημερωτικό newsletter των SoftOne Training Services μέσω του οποίου θα ενημερώνεστε για όλες τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις καθώς και για προσφορές, early discounts, special offers.
●   Ακολουθώντας τα social media acounts της SoftOne.

     Facebook     Twitter     LinkedIn