Scroll to top

20 νέες
θέσεις εργασίας
Νέος Κύκλος Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα &
διεκδίκησε τη δική σου! Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 8 Μαΐου στο οικοσύστημα της SoftOne Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Πρόγραμμα Πιστοποίησης Soft1 ERP Consultant
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
ERP_User_slider NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Soft1 ERP User Level I Πιστοποιηθείτε στο χειρισμό του πιο καινοτόμου
Cloud ERP της αγοράς & ισχυροποιήστε το βιογραφικό σας!
Έναρξη: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Project Management Fundamentals | PMI

Project Management Fundamentals | PMIΝΕΟ

Webinar

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο Project Management Fundamentals | PMI, θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης Certified Associate in Project Management (CAPM) του PMI.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMSΝΕΟ

Webinar

Τα πάντα γύρω από τον Προγραμματισμό Εργασίας και τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, σε ένα ολοκληρωμένο webinar διάρκειας 8 ωρών. Μάθετε τι ισχύει και εφαρμόστε το στο Soft1 Payroll/HRMS

Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Making ChatGPT and Generative AI Work for You

Making ChatGPT and Generative AI Work for YouΝΕΟ

Webinar

Στόχος του webinar είναι να καταστήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε εργαλείο δουλειάς και να τη συνδέσει με πρακτικούς, πραγματικούς στόχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Εισπράξτε υπόλοιπα χωρίς να χαλάτε σχέσειςΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αναμένεται
Αθήνα
Περιγραφή

Μια από τις βασικότερες λειτουργίες της επιχείρησης, ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι η είσπραξη των οφειλών της. Προκειμένου μια εταιρεία να πετύχει στους στόχους της, είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις κατάλληλες τεχνικές και να προετοιμάσει τη διαπραγματευτική της θέση έναντι των οφειλετών της.

Microsoft Excel Advanced | Formulas

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 8 ωρών, με τη βοήθεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στις συναρτήσεις και τους τύπους του Excel και θα μάθουν να τις αξιοποιούν, με αποτελεσματικό τρόπο.

Κοστολόγηση και Κατάρτιση Προϋπολογισμών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό webinar, με θέμα την Κοστολόγηση και Κατάρτιση Προϋπολογισμών, με τον διακεκριμένο εισηγητή, κ. Κακαλέτρη Παναγιώτη. Μέσα από παραδείγματα, μεθοδολογικά μοντέλα και μεθόδους ανάλυσης, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις βασικές μεθόδους κοστολόγησης, αλλά και τα αναλυτικά βήματα κατάρτισης ενός συνολικού προϋπολογισμού.

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών Διευθύνσεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Λογιστηρίων και Οικονομικών Διευθύνσεων. Μάθετε πως να δημιουργείται οικονομικές αναλύσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσης), την χρήση και επεξεργασία οικονομικών συναρτήσεων, την δημιουργία αναλύσεων ταμειακών ροών (Cash Flow), την δημιουργία αναλύσεων εξόδων και την γραφική απεικόνιση οικονομικών μεγεθών .

Soft1 Διαχείριση Εισαγωγών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα γύρω από την διαχείριση των εισαγωγών , της εφαρμογής Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες του κυκλώματος των συναλλαγών εξωτερικού , θα μάθετε τα εργαλεία χειρισμού και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή χρήση των εργασιών και δυνατοτήτων της εφαρμογής.

Total Quality Management – Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Βιωσιμότητα

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Παρακαλουθήστε ένα εξαιρετικό webinar, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι προσδοκούν στη συνεχή βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησής τους .Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν την έννοια της ποιότητας, αλλά και την σημασία της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, ενώ θα εξοικειωθούν με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ελέγχου και διασφάλισης βέλτιστων επιπέδων ποιότητας

Soft1 Fundamentals Financial Μanagement

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Γνωρίστε το νέο περιβάλλον της εφαρμογής Soft1, και εκπαιδευθείτε σε βάθος στην λειτουργία της ενότητας των Χρηματοοικονομικών .

Soft1 Απογραφή Αποθεμάτων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες και τις εργασίες εκτυπωτικών που αφορούν τη Φυσική Απογραφή, μέσα στο περιβάλλον του Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα παρουσιαστούν οι τρόποι με τους οποίους τα Serial Number, το Χρώμα / Mέγεθος, οι Παρτίδες και οι Θέσεις αποθήκευσης επηρεάζουν και κατ’ επέκταση αξιοποιούνται στα διαφορετικά στάδια της Φυσικής Απογραφής.

Powerful Data Analysis with Power Query & Power Pivot in Excel

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, με τη βοήθεια του οποίου θα μάθετε πως να αναλύεται, να επεξεργάζεστε και να οπτικοποιείτε δεδομένα, με τη χρήση του Microsoft Excel. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε βάθος , στην χρήση των Power Pivot και Power Query, για τη δημιουργία μοντέλων αναφοράς που είναι εύκολα στη διαχείριση και στη συντήρηση.

Soft1 Advanced Reporting

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ολοκληρώστε τις γνώσεις σας και εμβαθύνετε στη λειτουργία και τις δυνατότητες των ευρετηρίων της εφαρμογής Soft1. Δημιουργήστε ζώνες ομαδοποίησης και χρώματος, καθώς και υπολογιζόμενα πεδία, εμπλουτίστε τα ευρετήρια σας και τις αναφορές σας και ενισχύστε τη διαδικασία πληροφόρησης της επιχείρησης, για τη πορεία των μεγεθών της.

Microsoft PowerPoint 2016 Level I

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε πως να δημιουργείτε αποτελεσματικές παρουσιάσεις με το Microsoft Power Point. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 8 ωρών, μέσα από το οποίο θα γνωρίσετε τις δυνατότητες του Microsoft PowerPoint και θα μάθετε πως να τις αξιοποιείτε σωστά.

Soft1 Payroll Consultant

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης και πιστοποίησης νέων, με στόχο την προετοιμασία τους για τον απαιτητικό και με μεγάλες προσδοκίες ρόλο του Soft1 Payroll Consultant. Απευθύνεται σε νέους, απόφοιτους ανώτερων και ανωτάτων σχολών οικονομικής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη SoftOne .

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ