Scroll to top

με τους διακεκριμένους εισηγητές,
κ. Σαΐτη Ευθύμιο, Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης στην ΑΑΔΕ
& κ. Ματθαίου Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων σε θέματα κοστολόγησης
Webinar Μάθετε νέους τρόπους παρακολούθησης της ροής
των αποθεμάτων & Γνωρίστε σύγχρονες διαδικασίες
κοστολόγησης και φορολογικού ελέγχου!
Κοστολόγηση των Αποθεμάτων Δηλώστε συμμετοχή
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
myData Έχουμε όλες τις απαντήσεις! Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα myData; Ρωτήστε μας Εγγραφείτε στο Newsletter Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα
τα νέα Webinars & τις Εκπαιδευτικές Δράσεις των
SoftOne Training Services!
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA) - Θεωρία και Πράξη

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA) – Θεωρία και ΠράξηΝΕΟ

Webinar

Ένα πρωτότυπο webinar για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA), με εισηγητή των Κώστα Νιφορόπουλο. Ενα webinar που επικεντρώνει τη προσοχή του, στην εμπέδωση των υποχρεώσεων των επιχεισήσεων με πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα.

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών Διευθύνσεων

Excel για στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών ΔιευθύνσεωνΝΕΟ

Webinar

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 12 ωρών, ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Λογιστηρίων και Οικονομικών Διευθύνσεων. Μάθετε πως να δημιουργείται οικονομικές αναλύσεις (ισολογισμό, αποτελέσματα χρήσης), την χρήση και επεξεργασία οικονομικών συναρτήσεων, την δημιουργία αναλύσεων ταμειακών ροών (Cash Flow), την δημιουργία αναλύσεων εξόδων και την γραφική απεικόνιση οικονομικών μεγεθών .

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

To παρόν webinar, παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε (myData) μέσω των κυκλωμάτων της Γενικής Λογιστικής και των Εσόδων Εξόδων της εφαρμογής Soft1. Ένα webinar, ειδικά σχεδιασμένο για λογιστές και λογιστικά γραφεία.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Atlantis Android Applications

Atlantis Android ApplicationsΝΕΟ

Webinar

Γνωρίστε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες των android εφαρμογών του Atlantis για απομακρυσμένη παραγγελειοληψία και πληροφόρηση, και μέσω παραδειγμάτων δείτε στην πράξη τα εργαλεία και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους

Επιδέξιες Διαπραγματεύσεις

Επιδέξιες ΔιαπραγματεύσειςΝΕΟ

Webinar

'Ενα σεμινάριο με αντικείμενο τη τέχνη της διαπραγμάτευσης. Μάθετε μεθόδους, τακτικές και τεχνικές αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης, από τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγμάτευσης.

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Soft1 Sales CRM

Soft1 Sales CRMΝΕΟ

Webinar

Το Soft1 CRM , είναι μια λύση που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Λίστα Σεμιναρίων

Ειδικά Θέματα Φορολογικού Ελέγχου

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

'Ενα webinar με το διακεκριμένο εισηγητή Γιώργο Α. Κορομηλά. Τι ισχύει για τις διαδικασίες ελέγχου επιχειρήσεων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ελεγκτών – ελεγχόμενων – λογιστών φοροτεχνικών, την παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για επιβολή φόρου, τα νέα στοιχεία, τις κυρώσεις για τους παραβάτες της φορολογικής νομοθεσίας και τη σχέση της πλατφόρμας myDATA (ηλεκτρονικά βιβλία) με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

Project Management and Agile Project Management with Scrum Framework

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

HR Metrics & Analytics

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, με εισηγητή τον κ. Κουκουμπάνη Δημήτριο, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού και σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην αξιολόγηση και περαιτέρω αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου τους, μέσα από την καταγραφή μετρήσεων και δεικτών απόδοσης.

Επιχειρηματική Μεταμόρφωση & Soft1

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το σεμινάριο είναι μέθοδος διαρκούς μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων – ψηφιακής & business. Προσφέρει στα στελέχη πρακτικούς τρόπους να «προλαβαίνουν την εποχή τους» και να συγχρονίζουν την επιχείρηση με τη διαρκή κοσμογονία στην οποία θα λειτουργούν εφ’ εξής.

Soft skills – Πολυτέλεια ή ανάγκη για τον σύγχρονο manager;

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Atlantis Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες των λογιστικών εφαρμογών του Atlantis ERP, προκειμένου μέσω της διαχείρισης της γενικής λογιστικής (βιβλία Γ’ κατηγορίας) και των εσόδων/εξόδων (βιβλία Β’ κατηγορίας), να επιτυγχάνεται πλήρης εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές. Παράλληλα εμβαθύνει στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Βιομηχανική κοστολόγηση και λήψη αποφάσεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, το οποίο επικεντρώνεται στην διαδικασία κοστολόγησης των προϊόντων μιας επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο της, καθώς και στην λήψη αποφάσεων στρατηγικού ή τακτικού χαρακτήρα. Με την πολύχρονη εμπειρία του εισηγητή, κου Γεώργιου Χαραλαμπίδη, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να γνωρίζουν με ακρίβεια το κόστος των προϊόντων μιας εταιρείας, αλλά και τον τρόπο που διαμορφώνονται και συμπεριφέρονται όλα τα κόστη της.

Soft1 Financial Control & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Financial Control & Workshop, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που αξιοποιεί τεχνολογίες απομακρυσμένης εκπαίδευσης, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των χρηματοοικονομικών δυνατοτήτων και ελέγχων της εφαρμογής Soft1.

Soft1 ERP User Level I & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διδασκαλία βασικών γνώσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Soft1 Basic Reporting & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Basic Reporting & Workshop, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που αξιοποιεί τεχνολογίες απομακρυσμένης εκπαίδευσης, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των λειτουργιών και των δυνατοτήτων των ευρετηρίων της εφαρμογής Soft1.

ATLANTIS Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του webinar είναι να παρουσιάσει τη λειτουργία και τις δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS E.R.P. στην τήρηση των διατάξεων του N. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα εμβαθύνοντας σε έννοιες και λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών. Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων, μέσω chat, ενώ ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Soft1 CRM Services

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 CRM Services αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαιτερότητες του κλάδου των Υπηρεσιών, καλύπτοντας αποτελεσματικά:Την απαίτηση των επιχειρήσεων για έλεγχο των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους, καθώς και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτές.Τις προσδοκίες των πελατών για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και αυξημένη ταχύτητα επίλυσης αιτημάτων.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2020

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ