Scroll to top

20 νέες
θέσεις εργασίας
Νέος Κύκλος Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα &
διεκδίκησε τη δική σου! Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 8 Μαΐου στο οικοσύστημα της SoftOne Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Πρόγραμμα Πιστοποίησης Soft1 ERP Consultant
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
ERP_User_slider NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Soft1 ERP User Level I Πιστοποιηθείτε στο χειρισμό του πιο καινοτόμου
Cloud ERP της αγοράς & ισχυροποιήστε το βιογραφικό σας!
Έναρξη: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Project Management Fundamentals | PMI

Project Management Fundamentals | PMIΝΕΟ

Webinar

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο Project Management Fundamentals | PMI, θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης Certified Associate in Project Management (CAPM) του PMI.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMSΝΕΟ

Webinar

Τα πάντα γύρω από τον Προγραμματισμό Εργασίας και τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, σε ένα ολοκληρωμένο webinar διάρκειας 8 ωρών. Μάθετε τι ισχύει και εφαρμόστε το στο Soft1 Payroll/HRMS

Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Making ChatGPT and Generative AI Work for You

Making ChatGPT and Generative AI Work for YouΝΕΟ

Webinar

Στόχος του webinar είναι να καταστήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε εργαλείο δουλειάς και να τη συνδέσει με πρακτικούς, πραγματικούς στόχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Soft1 Διαχείριση Παγίων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα γύρω από την διαχείριση των παγίων, της εφαρμογής Soft1. Κατά τη διάρκεια του webinar, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις βασικές λειτουργίες του κυκλώματος των παγίων, θα μάθετε τα εργαλεία χειρισμού και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή χρήση των εργασιών και δυνατοτήτων της εφαρμογής.

ATLANTIS Customize Forms & Browsers

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα για τη λειτουργία διαμόρφωσης φορμών και browsers και αναπτύξτε τη δυνατότητα επεξεργασίας και χειρισμού τους. Αξιοποιείστε τις συγκεκριμένες δυνατότητες της εφαρμογής και διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα τη πληροφόρηση της επιχείρησης.

Μισθοδοσία από τη Θεωρία στο Soft1/Payroll (Advanced level)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας & Κατανοήστε πλήρως τις Διαδικασίες Μισθοδοσίας! Μάθετε πως να τις εφαρμόζετε στην πράξη μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες και την πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Payroll! Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών, που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη πρακτική εκπαίδευση μέσω της εφαρμογή Soft1/ Payroll

Γίνε Αποτελεσματικός ΔιαπραγματευτήςΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αναμένεται
Αθήνα
Περιγραφή

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με αντικείμενο τη τέχνη της διαπραγμάτευσης και αναπτύξτε την ικανότητα του Αποτελεσματικού Διαπραγματευτή

Η σύγχρονη κοστολόγηση ως εργαλείο βελτίωσης της κερδοφορίας

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, το οποίο επικεντρώνεται στην διοίκηση & τον έλεγχο του κόστους. Με την πολύχρονη εμπειρία του εισηγητή, κ. Γεώργιου Χαραλαμπίδη, και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Soft1, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να γνωρίζουν με ακρίβεια το κόστος όχι μόνο των προϊόντων της επιχείρησης, αλλά όλων των δραστηριοτήτων που εκτελούνται μέσα σε αυτή.

Δηλώσεις ΦΠΑ – Ανάλυση Διατάξεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα επίκαιρο webinar, με εισηγητή τον κ. Τριανταφύλλου Ιωάννη, Οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων ειδικευμένο σε φορολογικά θέματα. Ενημερωθείτε για τις διατάξεις που προβλέπονται στον κώδικα ΦΠΑ με αναφορές στην δήλωση ΦΠΑ, τους Ανακεφαλαιωτικούς Πίνακες, και την Intrastat. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε ενδοκοινοτικές συναλλαγές και πωλήσεις εξ αποστάσεως, για τις οποίες αποδίδεται φόρος στην μονοαπευθυντική θυρίδα OSS.

MS Teams Essentials

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Γνωρίστε τις βασικές λειτουργικές δυνατότητες της εφαρμογής Microsoft Teams και εξοικειωθείτε με την χρήση τους. Κατά τη διάρκεια του webinar, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις για να αξιοποιήσουν με αποτελεσματικό τρόπο το MS Teams, στην καθημερινή τους εργασία.

Soft1 Τιμοκατάλογοι-Τιμολογιακές Πολιτικές

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα πάντα για την λειτουργία και τις δυνατότητες των Εναλλακτικών τιμών πώλησης και των Τιμολογιακών πολιτικών. Σχεδιάστε τους τιμοκαταλόγους της επιχείρησης και εφαρμόστε στη πράξη τις Τιμολογιακές πολιτικές σας, με τη βοήθεια του Soft1. Ορίστε διαφορετικές τιμές, εκπτώσεις και δώρα ανά κατηγορία πελατών και αυτοματοποιήστε τη διαδικασία της τιμολόγησης.

Business Turnaround Plan

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Μάθετε τα «μυστικά» του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού για την επόμενη μέρα μιας βαθιάς κρίσης. Ενα επίκαιρο webinar που επικεντρώνεται στη διεξοδική ανάλυση της διαδικασίας εκπόνησης, της δομής και του περιεχομένου ενός επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης και αναστροφής (business turnaround plan), με έμφαση στην αντιμετώπιση της κρίσης .Με εισηγητή τον κ. Πέτρο Παπαζαχαρίου.

Soft1 Series 6 Χρώμα – Μέγεθος

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξειδικευμένο webinar για επιχειρήσεις, που διαχειρίζονται είδη σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Γνωρίστε το Soft1 Series 6 Χρώμα – Μέγεθος και μάθετε τα πάντα γύρω από την αποτελεσματική διαχείριση αυτών των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών.

Ανάλυση και Διαχείριση Ρευστότητας Επιχειρήσεων (Cash Flow Workshop)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar που στοχεύει στην εκμάθηση της διαδικασίας αποτελεσματικής κατάρτισης και παρακολούθησης των ταμειακών ροών μιας επιχείρησης. Με πρακτικά παραδείγματα και σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft1, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να κατανοήσουν σε βάθος τις διαδικασίες υπολογισμού της ρευστότητας των επιχειρήσεων

Soft1 Financial Control

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Financial Control, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των χρηματοοικονομικών δυνατοτήτων και ελέγχων της εφαρμογής Soft1.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ