Scroll to top

20 νέες
θέσεις εργασίας
Νέος Κύκλος Έναρξη: Δευτέρα 14/11/2022, 17:30 – 20:45 Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ
το πρόγραμμα &
διεκδίκησε τη δική σου! Δηλώστε Συμμετοχή *Αιτήσεις συμμετοχής έως 8 Μαΐου στο οικοσύστημα της SoftOne Εσύ ακόμη να κάνεις αίτηση; Πρόγραμμα Πιστοποίησης Soft1 ERP Consultant
Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA
και η επιχείρησή σας
Eπιλέξτε ένα από τα νέα, επίκαιρα Webinars για τα Ηλεκτρονικά
Βιβλία (myDATA) & ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα δεδομένα
και τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς την ΑΑΔΕ.
NEA WEBINARS Δείτε τα σεμινάρια
ERP_User_slider NEO WEBINAR Δηλώστε Συμμετοχή Soft1 ERP User Level I Πιστοποιηθείτε στο χειρισμό του πιο καινοτόμου
Cloud ERP της αγοράς & ισχυροποιήστε το βιογραφικό σας!
Έναρξη: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
NEO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δηλώστε Συμμετοχή Hiring the Best Είστε προϊστάμενος τμήματος ή στέλεχος HR;
Θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες αξιολόγησης υποψηφίων;
check_circle_outline Σύγχρονα μοντέλα «επιτυχημένων» συνεντεύξεων
check_circle_outline Δεξιότητες ανάγνωσης μη λεκτικών μηνυμάτων
check_circle_outline Εργαλεία αξιολόγησης της αξιοπιστίας των πληροφοριών μίας συνέντευξης
Γίνετε expert στις συνεντεύξεις και κάντε κάθε φορά τη βέλτιστη επιλογή! Παρακολουθήστε το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hiring the Best!
Project Management Fundamentals | PMI

Project Management Fundamentals | PMIΝΕΟ

Webinar

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο Project Management Fundamentals | PMI, θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης Certified Associate in Project Management (CAPM) του PMI.

Advanced Excel για Στελέχη Επιχειρήσεων

Advanced Excel για Στελέχη ΕπιχειρήσεωνΝΕΟ

Webinar

Αξιοποιήστε δυνατότητες νεότερων εκδόσεων του Excel, και δημιουργήστε παραγωγικές αναφορές και απεικονίσεις που θα ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. ‘Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρέπει να δουν όλα τα στελέχη που χρησιμοποιούν το Microsoft Excel, ως εργαλείο επεξεργασίας και μορφοποίησης δεδομένων.

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMS

Προγραμματισμός Εργασίας και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας από το Soft1 Payroll / HRMSΝΕΟ

Webinar

Τα πάντα γύρω από τον Προγραμματισμό Εργασίας και τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, σε ένα ολοκληρωμένο webinar διάρκειας 8 ωρών. Μάθετε τι ισχύει και εφαρμόστε το στο Soft1 Payroll/HRMS

Hiring the Best

Hiring the BestΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Βογιατζή Μάριο, Αναλυτή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη τμημάτων HR και managers. Το περιεχόμενο του είναι βασισμένο στις αρχές αποκωδικοποίησης της μη λεκτικής επικοινωνίας και παρέχει μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη διαδικασία συνέντευξης 5 βημάτων, στα πλαίσια της οποίας αξιολογείται με ακρίβεια η ακεραιότητα και η αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει ο υποψήφιος.

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

ATLANTIS & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής ATLANTIS ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service

Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales ServiceΝΕΟΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Αθήνα

Παρακολουθείστε ένα μοναδικό δια ζώσης σεμινάριο, με εισηγητή τον κ. Μπαζιώνη Νικόλαο και γίνετε Αποτελεσματικός Πωλητής. Μέσα από ένα μείγμα θεωρίας και διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων, μάθετε να αναγνωρίζετε όλους τους τύπους πελατών, τους τρόπους αντιμετώπισης τους και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για μια πετυχημένη πώληση.

Making ChatGPT and Generative AI Work for You

Making ChatGPT and Generative AI Work for YouΝΕΟ

Webinar

Στόχος του webinar είναι να καταστήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε εργαλείο δουλειάς και να τη συνδέσει με πρακτικούς, πραγματικούς στόχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Soft1 & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)ΝΕΟ

Webinar

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 ERP για την εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές, εμβαθύνοντας στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Λίστα Σεμιναρίων

Οικονομικά για Μη Οικονομικούς

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το webinar βοηθάει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με όλες τις οικονομικές έννοιες που είναι απαραίτητες για την καθημερινή επαγγελματική τους ενασχόληση.

Eργαστήριο Πρακτικής Εφαρμογής Ψηφιακού Μετασχηματισμού (DIGITAL TRANSFORMATION)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα μοναδικό webinar για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, που καταδεικνύει τα πρακτικά βήματα υλοποίησης του. Εξοικειωθείτε με τις έννοιες, τις μεθοδολογίες, τα τεχνολογικά εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για την αποτελεσματική ολοκλήρωση ενός έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ανακαλύψτε και αξιοποιείστε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες δυναμικής ευφυίας της SoftOne.

Προβλέψεις Οικονομικών Καταστάσεων & Κατάρτιση Σεναρίων και Προϋπολογισμών

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξειδικευμένο webinar,με εισηγητή τον κ. Παπαζαχαρίου Πέτρο. Βασιζόμενο στην κατάρτιση σεναρίων οικονομικών προβλέψεων και χρηματοοικονομικών προϋπολογισμών, στοχεύει στον επιτυχημένο στρατηγικό σχεδιασμό και την κερδοφόρα εξέλιξη της δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

Ειδικά Θέματα Φορολογικού Ελέγχου

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

'Ενα webinar με το διακεκριμένο εισηγητή Γιώργο Α. Κορομηλά. Τι ισχύει για τις διαδικασίες ελέγχου επιχειρήσεων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ελεγκτών – ελεγχόμενων – λογιστών φοροτεχνικών, την παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για επιβολή φόρου, τα νέα στοιχεία, τις κυρώσεις για τους παραβάτες της φορολογικής νομοθεσίας και τη σχέση της πλατφόρμας myDATA (ηλεκτρονικά βιβλία) με τον έλεγχο των επιχειρήσεων.

HR Metrics & Analytics

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, με εισηγητή τον κ. Κουκουμπάνη Δημήτριο, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού και σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην αξιολόγηση και περαιτέρω αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου τους, μέσα από την καταγραφή μετρήσεων και δεικτών απόδοσης.

Επιχειρηματική Μεταμόρφωση & Soft1

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το σεμινάριο είναι μέθοδος διαρκούς μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων – ψηφιακής & business. Προσφέρει στα στελέχη πρακτικούς τρόπους να «προλαβαίνουν την εποχή τους» και να συγχρονίζουν την επιχείρηση με τη διαρκή κοσμογονία στην οποία θα λειτουργούν εφ’ εξής.

Soft skills – Πολυτέλεια ή ανάγκη για τον σύγχρονο manager;

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες αλλαγές και να λύσει πολύπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα κάτω από συνθήκες πίεσης, να σχεδιάσει τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη και να κλείσει συμφωνίες, να είναι αποτελεσματικός ηγέτης και ταυτόχρονα να φροντίζει για την προσωπική του εξέλιξη.

Atlantis Λογιστικές Εφαρμογές & Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές έννοιες που εισάγονται με τις διατάξεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και να παρουσιάσει τις νέες εργασίες και δυνατότητες των λογιστικών εφαρμογών του Atlantis ERP, προκειμένου μέσω της διαχείρισης της γενικής λογιστικής (βιβλία Γ’ κατηγορίας) και των εσόδων/εξόδων (βιβλία Β’ κατηγορίας), να επιτυγχάνεται πλήρης εναρμόνιση με τις διατάξεις αυτές. Παράλληλα εμβαθύνει στις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σχετικών διαδικασιών.

Βιομηχανική κοστολόγηση και λήψη αποφάσεων

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό webinar, το οποίο επικεντρώνεται στην διαδικασία κοστολόγησης των προϊόντων μιας επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο της, καθώς και στην λήψη αποφάσεων στρατηγικού ή τακτικού χαρακτήρα. Με την πολύχρονη εμπειρία του εισηγητή, κου Γεώργιου Χαραλαμπίδη, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να γνωρίζουν με ακρίβεια το κόστος των προϊόντων μιας εταιρείας, αλλά και τον τρόπο που διαμορφώνονται και συμπεριφέρονται όλα τα κόστη της.

Soft1 Financial Control & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

To Soft1 Financial Control & Workshop, αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που αξιοποιεί τεχνολογίες απομακρυσμένης εκπαίδευσης, με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος παρουσίαση των χρηματοοικονομικών δυνατοτήτων και ελέγχων της εφαρμογής Soft1.

Soft1 ERP User Level I & Workshop

Αναμένεται
Webinar
Περιγραφή

Το Soft1 ERP User Level I αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διδασκαλία βασικών γνώσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

0

σεμινάρια

ανά έτος

0

συμμετέχοντες

0

πιστοποιήσεις Soft1

το 2022

0

επιστημονικοί συνεργάτες

0%

Ικανοποίηση
Συμμετοχής

Ασημίνα Πασχάλη

Τα σεμινάρια της SoftOne μας άνοιξαν νέους δρόμους! Μάθαμε τρόπους να κάνουμε τη δουλειά μας ευκολότερα ενώ μας βοήθησαν να αυτοματοποιήσουμε καθημερινές εργασίες, απελευθερώνοντας χρόνο από τα στελέχη μας.

Ασημίνα Πασχάλη

ΕΛΛΗΝ ΜΟΤΟ

Βικτώρια Γαλαζούλα

Πάντα έδινα έμφαση τόσο στην εκπαίδευσή μου, όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας. Στα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε μάθαμε σπουδαία πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να γίνουν! Τα εφαρμόσαμε στη δουλειά μας, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες μας κι έτσι μειώσαμε τόσο το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών μας όσο και τα ανθρώπινα λάθη.

Βικτώρια Γαλαζούλα

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δέσποινα Μαυρομάτη

Με τα επίκαιρα και στοχευμένα σεμινάρια γενικού ενδιαφέροντος της SoftOne, βγήκαμε διπλά κερδισμένοι! Αναπτύξαμε γνώσεις και δεξιότητες που μας βοηθάνε στην καθημερινή μας δουλειά ενώ ταυτόχρονα μάθαμε από ανθρώπους της αγοράς, βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Δέσποινα Μαυρομάτη

SIANIS

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ

Bρίσκω ότι είναι πολύ χρήσιμη όλη η διδακτέα ύλη & θα φροντίσω να συμμετέχουν στο μέλλον και άλλοι εργαζόμενοι του λογιστηρίου μας.

Βικτώρια Γογονάκη

ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΑΕ